Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - pantaghana

 Str: 1 2 [3] 4 5 6 ... 20
37
Pitanja - zatražite pomoć i savjet / Odg: toplice
«  : Veljača 12, 2010, 18:39:38 poslijepodne »
ne drzi ti ta teorija o "morskim" ljudima vodu  ;D  vidis da Denis ne moze ispod 3x  :D

Mislim da nije zdravo za srce plivati u tim visokim temperaturama, ali svakome, kako mu drago.  :)

38
Pitanja - zatražite pomoć i savjet / Odg: toplice
«  : Veljača 12, 2010, 14:26:52 poslijepodne »
pa ja vidim da si ti vec donio odluku...sto pitas onda za savjet?  ???  ;) ;)

39
Pitanja - zatražite pomoć i savjet / Odg: toplice
«  : Veljača 12, 2010, 14:17:56 poslijepodne »
u VZ toplicama imas onaj mali di se vjezba otvoren i popodne i u njemu ti je nekih 33-35 stupnjeva...meni je to nemoguce za plivanje. pa tu ces infarkt dobit ako ces plivat. Ne pricamo o brckanju, nego o plivanju. A mislim da si ti dovoljno dobro da plivas.

I imas drugi, 25m, koji je uvik otvoren i tamo je nekih 29.


40
Pitanja - zatražite pomoć i savjet / Odg: toplice
«  : Veljača 12, 2010, 13:39:49 poslijepodne »
po meni je najbitniji bazen da mozes plivati...ovo sve drugo je meni onako usput i ne vidim previse koristi od toga...manualna masaza od 15 min, od kojih 5 min skrate  :D, to bas nema neki veliki efekt.

meni nakon operacije nisu ni dali hidromasazu..jer i onako ne smije s tim jakim mlazom blizu reza.

ono sto sam ja najvise koristila to je bio bazen..i to kad pocne termin od vecere, i svi odu jesti  :D, a ja lipo sama u bazenu! i plivala bi, i hodala gore dole u vodi...pa bi onda isla malo u onaj jako vruci s ljekovitim vodama...

uglavnom, za mene osobno, to ima najvise koristi u toplicama.
e da i one vjezbe ujutro u bazenu.
dakle, opet bazen  ;D

kao sto vidis, kod mene i pegule se sve svodi na bazen...mama nam je morska medvjedica, tata morski lav  ;D ;D



41
Glazba / Odg: Glazbena parodija
«  : Veljača 12, 2010, 08:29:56 prijepodne »
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se

 :D :D

42
Pitanja - zatražite pomoć i savjet / Odg: Bolovanje???
«  : Veljača 11, 2010, 13:03:05 poslijepodne »
Ja ti mogu reci svoje iskustvo, ali to je bilo 2008. godine, kada su jos bila povjerenstva.
Meni je operater koji me operirao rekao na kontroli nakon 3. mjeseca da bih trebala poceti raditi, u suprotonom bi to moglo biti kontraproduktivno. S obzirom da ja nisam bila u stanju raditi (problem mi je bio i nakon 6. mjeseci kad sam se konanco vratila), otisla sam kod jedne drage fizijatrice u jednoj zg bonici, i ona je gledala mene i moje stanje, a ne papire i rekla da ne dolazi u obzir da vec pocnem raditi, da sam premlada da se sada "zeznem" i krenem na posao prije nego se u potpunosti oporavim. 2 ili 3 puta mi je ona u nalazu pisala da se tradi posteda od rada, i davala dalje nove terapije. I na povjerenstvu su to prihvatili. Malo bi komentirali da mogu ja i raditi i ici na terapije. Ispadalo je da ja jedva cekam biti na bolovanju, da je to covjeku od 36 godina bas film, i pri tome ne primati normalnu placu, nego onu jadnu naknadu s kojom ni rate kredita ne mozes pokriti.
Uglavnom, ipak bi mi nakon malo "verbalne borbe", odobrili bolovanje.
Dakle, odobravali su mi ga na osnovu preporuke fizijatra iz bolnice.

43
Pitanja - zatražite pomoć i savjet / Odg: Vrtoglavice i mucnina (kicme_disciplina)
«  : Veljača 07, 2010, 18:42:12 poslijepodne »
Mi ovdje ti nismo lijecnici, osim neurokirurga...na osnovu tvog RTG, malo ti mozemo reci, pa koliko god osobnog iskustva mi s tim imali. U RTG se jako malo toga vidi, on snima kostane strukture, a problemi s kraljeznicom dolaze od degenerativnih promjena na diskovima, koje na RTG ne vidis.
Na forumu imas jako puno ljudi s istim problemima, pogledaj malo po temama, pa ces naci kojim su putem krenuli, sto im je pomoglo, sto nije. Mislim da te je i admin uputio na jednu takvu temu.

A savjeti da li da radis jogu ili ne, to je tesko reci bez da se zna prava dijagnoza (a ona se na zalost, na osnovu RTGa ne zna)...bilo bi neozbiljno da ti kazemo radi, pa se tebi stanje pogorsa, ili da ti kazemo ne radi, a za to nema potrebe.

Isto tako za kiroprakticare, nekome su pomogli, nekome su nastetili.
Nije to bas tako jednostavno s kraljeznicom, da imas neki algoritam koji trebas slijediti i sve ce na kraju biti dobro. Da je tako, ne bi nas ovdje ovoliko bilo.

Sretno!



44
Teme i rasprave povezane s kralježnicom / Odg: Koliko košta liječenje kralježnice?!
«  : Veljača 07, 2010, 15:00:04 poslijepodne »
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Renata čuj pravila nisu ista u svakom gradu nažalost al je tako.Ja nisam to dobio a,ujedno da naglasim uz jako dobru vezu isto nisam ništa ostvario.Al eto ja ču bit dobrotvor pa im to poklanjam..

denis to nema veze s gradovima. nemoj siriti krive informacije. to ima veze s visinom place i poreznom stopom u koju ulazis, ovisno o visini primanja.

ja sam cak prilozila i racune od privatnog stomatologa, i bili su mi priznati u poreznu olaksicu. tako da uriel, prilozi sve sto imas.

45
Lud Zbunjen Ukočen / Prvo posao, a onda putovanje...
«  : Veljača 06, 2010, 23:27:51 poslijepodne »
Trucker, bas mi je drago da ti je tako dobro. I samo neka ostane tako!!! pa ces ti svih nas voziti u kamionu  ;D  bit ce to prava ekskurzija (davor ce nam sredit opijate  ;D )

46
Gloria, ovo si prekrasno napisala!!!!

Mislim da se svi nalazimo u tvom postu i ja nemam vise apsolutno nista za dodati.

47
Kralježnica.com / Odg: Kraljeznica.com na Facebook-u
«  : Veljača 06, 2010, 14:41:00 poslijepodne »
Meni se cini Krizoboljci, ali ja tu imam profi deformaciju, i nikada ne koristim hrvatske znakove ni u pisanju, tako da sam mozda subjektivna.

48
Glazba / Parodija na R.E.M.-ov End of the world
«  : Veljača 05, 2010, 13:18:55 poslijepodne »
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se

 ;D ;D

49
Pitanja - zatražite pomoć i savjet / Odg: pitanje GSM-u ili neurokirurgu
«  : Veljača 05, 2010, 10:20:29 prijepodne »
I ne samo to, dodatni problem je i sam polozaj kod sjedenja u autu. To je uvijek samo jedan polozaj, gdje je sic obicno takav (osim u visim autima, monovolumenima, dzipovima i sl) da je dupe nize od koljena, sto je potpuno krivo.
Ja sam stavila jastuke, da malo to ispravim, ali sad mi glava dodje pod krov, pa to opet nije dobro.

A kad si suvozac, mozes ipak malo promijentii polozaj, poleci sic i sl...tako da nikako nije isto voziti i biti vozen.

Peguli su u Vinogradskoj nakon endoskopse op. rekli da izbjegava auto 2 mjeseca. i kao vozac i kao suvozac. i mislim da to ima smisla.

50
Kralježnica - vaša iskustva i savjeti / Odg: Iskustvo iz Sarajeva (besana)
«  : Veljača 03, 2010, 20:09:23 poslijepodne »
Mene uvijek lumbalni dio vise boli (nego inace) kad sam u PMS-u, a jos i prvi dan. Tako je uvijek bilo i prije operacije, a i poslije.

51
Pitanja - zatražite pomoć i savjet / Odg: Piriformis sindrom
«  : Veljača 02, 2010, 11:45:32 prijepodne »
e moj Denis, mene je godinu ipo dana nakon operacije bolio jako kuk. tek sad pred mjesec dana je bol popustila. jos uvijek je malo prisutna, ali neusporedivo s onim prije. isto tako i u preponi me cesto bolilo, bilo bi mi tesko sjediti na poslu. a o lumbalnom dijelu da ne pricam. kod svake setnje bi me bolilo, a i nakon setnje. ali sam bila uporna, nisam se puno obazirala na to, i eto, sad je puno puno bolje...

52
Filmovi / Odg: Filmovi
«  : Veljača 01, 2010, 22:21:35 poslijepodne »
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
I ja sam pogledala Avatar prije neki dan, skinula ga s neta. Film je tako-tako, sviđa mi se ljubavna tematika  kao i svakoj ženi :D, film je dosta dorađen na računalu, ali me je o.k.

mislim da se o Avataru ne moze suditi na osnovu gledanja neke lose snimke s neta. kao sto je worf rekao, teziste tog filma nije u radnji, koliko u svim efektima i tehnologiji kojom je to napravljeno, a to nikako ne mozes dozivjeti iz snimke trenutno skinute s neta. ja nisam ljubitelj filmova takve tematike, ali Avatar me odusevio. praznik za oci. a i usi, jer je i glazba izvrsna. gledala sam 3d verziju, pa mi je dozivljaj bio jos i veci, ali kazu oni sto su gledali 2d i 3d da su boje jos intenzivnije u 2d. svaka verzija ima svoju car i svoje posebnosti.

53
Posto prihvacaju PayPal, onda trebas prvo tamo otvoriti racun (na njihovoj stranici) gdje ces upisati broj svoje kartice (visa, amex ili master). Nakon toga na toj stranici gdje kupujes (u ovom slucaju kod tih kineza), trebas odabrati placanje PayPalom i onda ces morati upisati username i password accounta s PayPal-a koji si prethodno kreirao. I dalje ce te sve voditi.



54
potpisujem katarinin post u potpunosti.


 Str: 1 2 [3] 4 5 6 ... 20
SMF spam blocked by CleanTalk
Nagradne igre