Autor Tema: Tko je operiran?????  (Posjeta: 81832 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

denis 68

• Hero Member
    • Email
Odg: Tko je operiran?????
« Odgovori #72 : Siječnja 29, 2009, 21:21:30 poslijepodne »
Hahahha :D :D :D :D dezi ti si lud 10000000 gradi hahah prika je me nsmija ;) e ovo mi je bolji ljek nego ikoji miyoflexs haha :D :D :D ajme meni,uffff,eto što da vam kažem ovako kratko po mojoj statistici ima više operiranih nego ne operiranih,znači to bi trebao bit znak da kralješnicu još nisu istražili jel velik postotak operacija dokazuje neučinkovitost istog ,naravno odma se želim  ogradit da me ne napadnete svi :D :D :D :D ako je čovjek prinuđen zbog bilo kojeg razloga da se operira ja sam za operaciju,ako nije onda sam da se  odgađa operaciju znaći statistika 50%naprema50% :D ;) ujeno što se tiće pravog prikaza statističkih podataka nebi ih volio objavit jel bi možda napravio krivično djelo obmanjivanjem ljudi na operacisko lječenje :D :D :D,a da me poslje optuže i za kaznu daju da se idem operirat e to nebih volio.Statistički operiranih od 100% je 90% je operiranih a u onih 10%   deset spadam ja :D :D :D :D jer ipak ja vrjedim onih 100% :P :P :D :D :D :D ;)

kokolino

• Guru
  • Hero Member
« Odgovori #73 : Siječnja 30, 2009, 15:54:14 poslijepodne »
Tamara ,vaš liječnik koji upućuje Vaš predmet na LK za odobrenje Toplica kao prvu dijagnozu treba staviti Paraparezu (Paraplegiju)G.82.0, koja ide po pravilniku za stac.rehabil.te stanje nakon op.koštano-mm sustava M96.6. Nedavno se promjenio kriterij i izabir dijagnoza tako da ove dvije idu po novom.Barem bi trebale, a u RH je sve moguće. :-X

deziderio

• Forumas
  • Svi smo mi mali pa nam se smije i plače...
« Odgovori #74 : Siječnja 30, 2009, 16:48:15 poslijepodne »
Tamara ,vaš liječnik koji upućuje Vaš predmet na LK za odobrenje Toplica kao prvu dijagnozu treba staviti Paraparezu (Paraplegiju)G.82.0, koja ide po pravilniku za stac.rehabil.te stanje nakon op.koštano-mm sustava M96.6. Nedavno se promjenio kriterij i izabir dijagnoza tako da ove dvije idu po novom.Barem bi trebale, a u RH je sve moguće. :-X

Ne bi se složio Kokolina s tobom ako je po zakonu onda se ima pravo i zakona se treba držat.Između ostalog i ja dobivam stacionarnu rehabilitaciju po diagnozi M96,6.Čovjek je nekad neinformiran i nezna svoja prava pa se zato i dešavaju takva negativna razmišljanja.

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #75 : Siječnja 30, 2009, 18:57:26 poslijepodne »
Tamara najlakši put do toplice i nalaz koji jedino prolazi posjetite psihijatra i nek vam on naglasi preporuku o stacionarnom lječenju,psihu niko nemože pobiti a kralješnicu uvjek neće je pobit da vam je nedaju, nego da idete u obližnje fizikalne terapije nažalost po listi oštećenja organizna psiha je rukovodeća pa onda kralješnica,puno ljudi je na kralješnicu tražilo toplice kao i invalidsku mirovinu pa je nisu mogli dobit jedino uz nalaze psihe,što se same kralješnice tiće kome odobru  invalidsku mirovinu ili stacionarno lječenje hmmm mislim da mu je isto oštećenje jako gadno

Jasna

• Hero Member
« Odgovori #76 : Siječnja 30, 2009, 20:42:10 poslijepodne »
Strašno, pa zar čovjek sebe mora proglašavati ludim da bi dobio toplice????? Nažalost, u ovoj se državi ne zna više što je luđe  >:(. Draga Tamara, ako ne ide ovako kako je preporučila Kokolina, probajte još svoju priču iznijeti novinarima Nove TV ili RTL-a, a možda i Novom listu. Stječem dojam da ti mediji još nisu pod totalnom kontrolom kao što su HTV, Jutarnji i Večernji.
Operacija L4/L5 2007. godine

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #77 : Siječnja 30, 2009, 21:40:58 poslijepodne »
Jasna nažalost al eto tako je kako je ,mislim da ni od medija ništa  ??? ???ne bakću se oni takvim stvarima zvao sam ih ja za puno veću stvar pa nisu došli ??? ???tamara ne omalovažavam vašu poziciju od moje koja je bil upitna al mediji ako nemaju interesa  nema ništa od njih
« Zadnja izmjena: Siječnja 30, 2009, 21:49:22 poslijepodne denis 68 »

deziderio

• Forumas
« Odgovori #78 : Siječnja 30, 2009, 22:09:20 poslijepodne »
Denise i Jasna koliko znam da se "ludi" i ne upućuju u toplice već u psihijatrijske bolnice na lječenje.Doduše ogromna većina novinara su postali lešinari,rođenu bi majku "skinuli gola" i objavili na prvim stranicama samo da bi zaradili. Oni idu tamo gdje je senzacija.Čast izuzecima koji časno rade svoj posao.Nisam primjetio da su navedene tiskovine pod kontrolom,jer se piše sve i sva a najviše ružnoga,sve je dozvoljeno.

worf

• Hero Member
« Odgovori #79 : Siječnja 30, 2009, 22:27:52 poslijepodne »
Denise i Jasna koliko znam da se "ludi" i ne upućuju u toplice već u psihijatrijske bolnice na lječenje.Doduše ogromna većina novinara su postali lešinari,rođenu bi majku "skinuli gola" i objavili na prvim stranicama samo da bi zaradili. Oni idu tamo gdje je senzacija.Čast izuzecima koji časno rade svoj posao.Nisam primjetio da su navedene tiskovine pod kontrolom,jer se piše sve i sva a najviše ružnoga,sve je dozvoljeno.

Trebalo bi Milinovića i sve njegove istomišljenike na psihijatrijsku stacionarnu rehabilitaciju :D :D :D :D :D
Moramo graditi tvornice lijevom rukom,u desnoj ruci držati pušku,a s obje noge gaziti crve.
Ernesto Che Guevara

VENCEREMOS

deziderio

• Forumas
« Odgovori #80 : Siječnja 30, 2009, 22:48:45 poslijepodne »
Trebalo bi Milinovića i sve njegove istomišljenike na psihijatrijsku stacionarnu rehabilitaciju :D :D :D :D :D
Worfe,nemoj biti neurozan kad dođeš na vlast imat ćeš prilike da pokažeš svoje sposobnosti.Ti bi nama nabio još veće troškove nego Milinović,ti bi djelio psihijatrijsku stac.rehabilitaciju šakom i kapom hahaha.....pa di bi nam bio kraj?
« Zadnja izmjena: Siječnja 30, 2009, 22:55:52 poslijepodne deziderio »

worf

• Hero Member
« Odgovori #81 : Siječnja 30, 2009, 22:58:17 poslijepodne »
Worfe,nemoj biti neurozan kad dođeš na vlast imat ćeš prilike da pokažeš svoje sposobnosti.Ti bi nama nabio još veće troškove nego Milinović,ti bi djelio psihijatrijsku stac.rehabilitaciju šakom i kapom hahaha.....pa di bi nam bio kraj?

NE,ja bih Goli otok dijelio kapom i šakom ;D
« Zadnja izmjena: Siječnja 30, 2009, 23:02:33 poslijepodne worf »
Moramo graditi tvornice lijevom rukom,u desnoj ruci držati pušku,a s obje noge gaziti crve.
Ernesto Che Guevara

VENCEREMOS

luna

• Sr. Member
    • Email
« Odgovori #82 : Siječnja 31, 2009, 11:09:11 prijepodne »
Koblacija Dubrovnik.-L4-L5 -S1.Meni je dobro.ma nornalno je ići u banju ili kak velike toplice i prije i nakon operacije.ako se ima mofućnosti. najnormalnje je da se vježbe rade i dok nemate problema da se problem spriječi, pa i ode u banju.. e sad što su toplice žara to je drugi par rukava.

deziderio

• Forumas
« Odgovori #83 : Siječnja 31, 2009, 14:59:15 poslijepodne »
Koblacija Dubrovnik.-L4-L5 -S1.Meni je dobro.ma nornalno je ići u banju ili kak velike toplice i prije i nakon operacije.ako se ima mofućnosti. najnormalnje je da se vježbe rade i dok nemate problema da se problem spriječi, pa i ode u banju.. e sad što su toplice žara to je drugi par rukava.
Luna,sad si napravila konfuziju pa ispada da su banje jedno a toplice drugo.A to je jedno te isto,ako si sa srpskog govornog područja onda se kaže banje a mi u Hrvatskoj to zovemo toplice.

luna

• Sr. Member
    • Email
« Odgovori #84 : Siječnja 31, 2009, 15:48:32 poslijepodne »
ma nikava konfuzija,ja lićno govorim i jedno i drugo.., ;)najbitnije je da su  kkao ih god zvali potrebne i slabima i zdravima, poenta je u tome...da s ene može ograničiti..a jedino što čovjeka ograniči nažalost su finansije

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #85 : Siječnja 31, 2009, 18:02:39 poslijepodne »
Ko je reko Ludi ,pa ludi istina neidu u toplice već oni koji imaju manjih psihićkih problema jer psihijatri smatraju kao psiho terapijom ljećenje u toplicama,a danas je recimo depresivno stanje bolest od koje boluje svaki drugi čovjek kao i od kralješnice  ;)

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #86 : Siječnja 31, 2009, 18:05:21 poslijepodne »

NE,ja bih Goli otok dijelio kapom i šakom ;D
Worf goli otok pa onda bi i ti morao kao budući ministar zdravstva na isti ,ne sumljam u tvoje sposobnosti al vlast je slast :D :D :D ;)

kokolino

• Guru
  • Hero Member
« Odgovori #87 : Siječnja 31, 2009, 18:49:53 poslijepodne »
Nalaz psihijatra se ne prilaže za stacionarnu rehabilitaciju (niti članovi LK drže do njega)izuzev kao dodatak ostalim nalazima ako je bolesnik od PTSP bio i pripadnik HV tijekom Domovinskog rata.

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #88 : Siječnja 31, 2009, 19:12:38 poslijepodne »
Kokolina znam ljude koji nemaju veze s PTSP niti su bili pripadnici ikakvih postrojbi i na osnovu neznam ne mogu govorit jer nisam vidio koje šifre te preporuke psihijatra  su im odobrene toplice o kojoj šifri se radi iskren ću biti ne želim ni ulazit u dubijoze,da li to za nekog važi za nekog ne neznam u LK je sve moguće oni kad hoće hoće kad neće ma možeš bit i u kolicima nečeš ih dobit,slažem se da bi takve stvari trebalo prijavljivati,al ispravljati krive drine i to još kad je čovjek bolsetan jako je teško,a to  doktori u komisijama znaju zato se i ponašaju tako :-* ;)

kokolino

• Guru
  • Hero Member
« Odgovori #89 : Siječnja 31, 2009, 19:15:16 poslijepodne »
Teško je za shvatiti kako netko može završiti tako zahtjevan studij kao što je medicina i onda umjesto da pomaže bolesnima postaje najobičniji ćato u službi kadije?!