Manuela žao mi je što vam se to događa evo jedan savjet stručni, samo pazite nemojte napravit glupost jer če te dobit prekršajnu il krivičnu prijavu te če te još više upast u nevolje, ima pametnijih načina kako im zapapriti, jer nisu ni ti pojedinci nedodirljivi,osobno od mene če dobit porciju jer mi ih je više dosta, žao mi je što moram reči al da sam znao da če nam ovakva država bit nebi ni dana za vrijeme rata bio tu i svoje zdravlje ostavio za istu al eto po pojedincima nemogu svima sudit.Žali bože ljudi koji su poginuli ,invalida,civila i svih ostalih bez obzira dali su sudjelovali ili ne al ovo je od tih pojedinaca hvala za sve što su drugi njima omogučili da se ponašaju tako,neka ide to njima na njihovu dušu,na moju neče jer prvenstveno gledam kao čovjek ,da o kom se radilo ma koje bio čovjek nacionalnosti i vjeroispovjesti ne želim mu zlo jer mi nikad ni položaj nekog nije značio ništa bitna je ona ljudskost a ona je nažalost nestala .
Sretno i puno zdravlja vama i vašoj mami i da cjel ova situacija bude što bezbolnija za vas i vašu mamu.
Pozdrav od Denisa!!