Bok svima!!
Neznam zašto svi žalite, zbog ćega ,zašto doživljavate ovo kao svađe ,zar ovdje niko nesmje reći svoje mišljenje a ujedno kao što neuro kaže kronični bolesnici hmmmmmm zar oni nisu ljudi

i sad još ispada da i na forumu nesmijemo prićat i iznosit svoja mišljenja znači i forum se sveo na ono ,JE DOKTORE VI STE U PRAVU

,zašto doktor mora bit u pravu radi završene škole, radi čega neznam ,ljudi moji meni se čini da će sad svi otić jer ide i neurokirur pa ako isti želi zašto ne neka ide al mi nije jasno i volio bi ćut njegov komentar i razlog odlaska jel to razlog što on nije u pravu,zar bi mi trebali svi imat ista mišljenja.
Da se mi razumimo i da budem iskren bez obzira što je meni reko da sam jadan i ja sam mogao to proživljavat kao uvredu i otić al niko nebi plakao a sad se diže prašina ako neuro ode,neznammm sve mi ovo glupo,ja znam jedno da sam mu zahvalan da uz svoj posa daje sebe i na ovom forumu kao i Kokolina al ja ću svoj stav imati i molim neura i kokolinu da to ne prihvaćaju kao uvrede i napade nego kao osobna razmišljanja jel bez obzira bili mi kronični bolesnici ili ne imamo prava na svoja mišljenja .
Zato Neuro ,Kokolina,nemojte mislit da vas ljudi mislu ocrnit metnit u koš s ostalim lihvarima, vjerujemo da želite na ovom forumu pomoć svima nama ,i zato znajte mi vas dobro razumjemo i nije nam namjera otjerat s ovog foruma,al kompromisa mora bit

Puno pozdrava i daljnjeg uspjeha u radu i na ovom forumu želim vam osobno ja a ujedno sam siguran i svi za koje mislite da imaju neke druge namjere,zato ZNA SE IDEMO DALJE u nove pobjede s novim razmišljanjima te rješavanjima problema jel kako meni govorili samo se kukavice povlaće ;)Neuro nije ovo namjenjeno vama da naglasim