Vratila se ja iz ZG! Ostavit ću "šećer za kraj" i opisati svoj današnji dan:
- vozila se 2 sata do Nemetove, čekala sat vremena, obavila MR UZ KONTRAST, nakon toga profesor koji očitava nalaz kaže da je isti kao i onaj od petka, da tu nema ništa strašno, da neka samo puno vježbam, plivam i onda me pitao što radim - ja mu odgovorim da 7,5 sati (pola sata je galbec iliti marenda za društvo sa mora) sjedim, a on mi kaže neka dam otkaz, promjenim posao i bit će bolje.

No comment!
Nakon toga odem u Vinogradsku, pričekam doktora za završi operaciju i evo njega. Čudi se gornjem komentaru kolege doktora iz Nemetova i gleda moje snimke i gleda i gleda i gleda, pa pita:
gdje najviše boli - odgovaram stopalo uglavnom sa donje strane blizu pete od smjera prstiju, kao da imam kamen unutra, cijela noga trne od kad ustanem i leđa nakon 2 - 3 sata sjedenja i onda do kad ne legnem spavati;
jel manje boli kad se sagnem, izvijem kralježnicu - odgovaram da, volim ležati na krevetu tako da savijem koljena i kralježnicu savijem u luk.
Gleda on dalje slike i odjednom kaže - DISKOGRAFIJA! Mislim da sam zanijemila i zvijezde vidjela. Nakon toga kažem mu da sam zvala u Kliniku za traumatologiju i da su mi rekli da me mora prvo njihov neurokirurg pregledati i da će on odlučiti da li ja uopće trebam takvu pretragu. Nakon toga mi odgovara da će mi ON napraviti tu pretragu. Ja zahvalna do groba jer i samo njemu vjerujem za takvo nešto - čovjek ostavlja takav dojam!

I tako sam Vam društvo moje
naručena za diskografiju 08. 02. 2010. u 07,30. Molim upute o proceduri i "izraze sućuti"!

Još jednom i ovim putem zahvaljujem našem Neuru što će osobno napraviti pretragu jer bi vjerojatno inače odustala!