Veliki pozdrav svim članovima foruma!
Nova članica po postovima, ali već mjesecima s vama. Predstaviti ću se na za to odgovarajućem mjestu, ali sada moram reagirati u ovoj temi.
Operirana sam krajem rujna u Vinogradskoj bolnici. PLDD na dva nivoa L4-L5, L5-S1.
Operirao me naravno jedan od dvojice naših neurokirurga koji rade minimalno invazivne zahvate. Nakon 6 mjeseci dijagnostike, truda, razgovora i objašnjenja. Nikada,u 15 godina problema s kralježnicom, nitko mi nije posvetio toliko truda i vremena da mi objasni i pojasni koji su moji problemi, kako bi se mogli razvijati i što poduzeti da bi bilo bolje.
Bez obećanja, bez muljanja, bez lažne nade.
U dva navrata kada sam bila hospitalizirana u bolnici susrela sam osoblje (od doktora, sestara, glavne sestre, tajnica do čistačica i pomoćnog osoblja) koje je bilo iznimno ljubazno, profesionalno i spremno za pomoć. I to bez iznimke. Nakon boravka u bolnici rekla sam da zahvaljujući svim tim ljudima moj boravak u bolnici je bio ugodan ( ako se ta riječ uopće može upotrijebiti u kontekstu bolnice). Definitivno moram reći da mi je Odjel za neurokirurgiju Vinogradske bolnice vratio vjeru u Hrvatsko zdravstvo i u pogledu stručnosti, odnosa prema pacijentima, ljubaznosti i ljudskosti.
Pozdrav svima