Ma osamućena nisi ti mene dobro razumjela,ja ne želim tražit spas u alkoholu,nego sam tio reći kako je moguće da da alkohol umanji vrtoglavice i bolove u kralješnici.Ako si ikad bila u toplicama,sve dane terapija svi su doslovce na tabletama,a kad dođe vikend i živa muzika svi potegnu za kojom čašicom alkohola,te se i sami doktori čudu kako osoba koja jako teško hoda zbog pareze noge može plesati i skakati.E to ja želim reći da sve tablete koje mi pijemu imaju funkciju prokrvljenosti krvnih žila,bolju cirkulaciju ,opuštanje mišića kao i protupalnih dhelaovanaj,i kad to sve zbrojimo dobiješ to u alkoholu,Definitivno meni će alkohol biti tabu tema jer ne želim na taj način tražit spas psihe,Lumboishijalgije,diskushernije,i svi ostalih problema al me to jako zanima zbog čega je to tako.Znam i to da je to kratkog djelovanja jer kad alkohol popusti bolivi i vrtoglavice se još više manifestiraju.Zar nam to ne govori da se radi o krvnim žilama te slaboj cirkulaciji.Ne znam što si ti sve od pregleda prošla al ja znam da sam manje više prošo sve,te sad trebam vratnu slikat nakon par godina od kad sam napravio zadnju,a strah me da nebude pogoršanje.
Eto ti odluči što dalje volio bi da mi kažeš što ti pomaže zato smo tu da jedan drugom damo savjet,al ja stvarno više neznam što i kako to riješiti.Eto da mi je moć barem nešto teško fizički raditi ,ispuhati se vijerujem da bi cirkulacija bila bolja,al kad ne mogu i što da radim da kukam,to sigurno neću ,već nekako te vrtoglavice riješavam autosugestijom,kad mi se počme vrrtit ja sebi kažem ma nek me baci boli me patika,i odma iste budu malo manje i tako guram godinama.Što sr tiće nekih ljekova koji bi mi pomagali probao sam Betaserc tablete al ništa od toga i također sam i sve te stvari izbacio jel nevidim riješenje.
Iskreno najbolje se osjećam kad sam u društvu i zafrkanciju i smijeh mi bude puno lakše,tebi če se ovo možda činit čudnim,al nema druge tu se opustim,te nekako izdržim cijeli dan jer da nije tog naj vjerovatnije bi stavija konop oko vrata jel kod mene su vrtoglavice 48 sat tako da ponekad moram zauzet čvrst položaj na nogama da me ne sruši,a opet taj položaj uz oštećen lumbalni dio neide,jer koji god dio da krenem bilo na vježbe terapije ma bilo gdje sve mi mora prisisti te sam počeo razmišljat da me nije koja baba vračara uklela,al eto u to baš nevirujem al kako je to krenilo nebi se ničem čudio.
Javi ako nađeš kakvo riješenje