Autor Tema: Pareza stopala  (Posjeta: 5437 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

arnela5

• Newbie
  • *
    • MSN Messenger - nedzadpro@live.com
Pareza stopala
« : Veljače 18, 2012, 20:23:09 poslijepodne »
Imam 45 godina,po struci sam profesionalni vozac,prije par mjeseci,tacnije negdje krajem 6.mj, radio sam MR LUMBOSAKRALNE KRALJEZNICE koji je pokazao izrazito veliku diskus herniju L3-L4,uglavnom sekvestriranu u spinalnom kanalu na tjelesnoj kraljeznici L4,sve do nivoa L4-L5,hernija vise na lijevoj strani,duralna vreca je izrazito stisnuta i gurnuta prema desnoj strani.Hernija prouzrokuje izrazito spinalnu stenozu.Degenerirani,sirokobazno protudirani i.v. disk L4-L5,L2-L3,bez fokalne protruzije.Moram naglasiti da sam imao trnjenje lijeve potkoljenice,i nisam mogao stati na petu.
Zakazan mi je bio operativni zahvat,iako sam bio pomalo skeptican u vezi sa operacijom,ipak sam pristupio istom,prije 3 mjeseca. Postoperativno stanje je sljedece...
Prije svega doktor mi je rekao da mi je zivac unisten, imam bol u ledjima,medjutim pretpostavljam da je to zbog same operacije,ali ono sto zelim istaci je da jos uvijek imam bol u lijevoj nozi,prednja strana lijeve noge ,koja je takodjer i utrnuta.I dalje ne mogu stati na petu. Volio bih da cujem Vase misljenje,zanima me da li cu moci stati na petu i poceti raditi
« Zadnja izmjena: Ožujka 06, 2012, 21:01:48 poslijepodne arnela5 »
Operacija Discus Hernija-e L3-L4 u Ljubljani, Slovenija

davor

• Hero Member
    • Email
Odg: Pozdrav svima :)
« Odgovori #1 : Veljače 19, 2012, 09:31:29 prijepodne »
Pozdrav,

Prvo napiši i opiši nešto o tegobama prije operacije. Zatim napiši gdje si operiran, tko te je operirao i kojom metodom. Onda će biti puno jasnije....

Inače mislim da ćeš moći stati na petu i početi raditi....

2 godine tegoba L5/S1. Ekstruzija od 7mm.
Operiran 01/2009 u Vinogradskoj, Zagreb
Do dan danas se osjećam kao da nikad ništa nije bilo.
Igram nogomet i košarku i sve ostale sportove.