Mjesečni broj posjeta preko 1000

26.01.2008.

Tokom posljednjih mjesec dana bilo je dosta novosti vezanih za stranice, a ja sam ponovno osjetio na vlastitoj koži sto znači nevježbati redovito. Prije mjesec dana počelo me boljeti rame (ozljeda tetive) zbog čega sam prestao plivati i vježbati na spravama. Vrat me počeo boljeti vrlo brzo nakon prestanka intenzivnog vježbanja. Mislio sam da je razlog provođenje puno vremena za računalom. Iznenadilo me kako je problem s vratom nestao čim sam krenuo ponovno s plivanjem i s vježbama. Stvarno nevjerovatno jer me u pojednim trenucima vrat užasno bolio za vrijeme rada za računalom. U isto vrijeme ponovno me počela boljeti noga nakon sjedenja za računalom (uzrokovano skraćenjem mišica), a i taj problem jako brzo nestaje od kada ponovno vježbam.

Mjesečni broj posjetitelja je po prvi put prešao 1000. Do kraja mjeseca broj će biti odprilike 1100-1200. Razlog znatnog povećanja posjetitelja je objava adrese stranica na usenetu (newsima) ali i broj posjetitlja s Googla raste.
Raduje me što ima dosta posjetitelja i vjerujem da će vremenom biti više komentara i da će forum biti aktivan. Nadam se da su stranice pomogle barem dijelu korisnika s informacijama i linkovima. Zbog toga vas pozivam da komentirate stranice i članke. Naravno još je puno sadržaja i konkretnih savjeta koji tek trebaju biti postavljeni na stranice.

Kako ne bi sve ostalo na riječima, na stranicama tvrtke Alexa.com (tvrtka Alexa je u vlasništvu tvrtke Amazon.com) koja se bavi praćenjem posjeta stranicama može se vidjeti da broj posjeta raste. Direktni link na statistiku posjećenosti stranica kraljeznica.com
http://alexa.com/data/details/traffic_details/kraljeznica.com

Formu za slanje poruke prijatelju kojeg bi mogle zanimati stranice možete pronaći na stranici “Preporuči Kraljeznica.com prijatelju”

Leave a Reply