Vratna kralježnica

Veliki broj posjetitelja dolazi na stranice putem pretraživača (Google, Yahoo, Bing,….) u potrazi za informacijama o vratnoj kralježnici. Zbog toga je na stranici otvorena i ova kategorija o vratnoj kralježnici. Pozivam vas da pošaljete opis vaših tegoba s vratnom kralježnicom kako bi na stranicama objavili članke o vratnoj kralježnici s odgovarajućim sadržajem. Možete se javiti putem e-maila ili putem komentara  ispod teksta (vaša poruka neće se automatski ispisati na stranici, a na raspolaganju je i forum (https://www.kraljeznica.com/forum)
Zbog osobnog iskustva i iskustva prijatelja mislim da u pravilu nema univerzalnog rješenja za uklanjanje tegoba vratne kralježnice. Osim u slučaju kada se koristi loš jastuk i loš položaj prilikom rada za računalom.  Mislim da je neprimjereno putem web stranica davati općenite vježbe. Potrudit ću se pronaći korisne članke i informacije o vratnoj kralježnici koji će biti u ovoj kategoriji

Uzroci bolova vratne kralježnice mogu biti različiti i zbog toga je dobro otići na pregled kojim će se proanalizirati čitava leđa. Naravno postoje i veliki broj slučajeva kada je problem sama vratna kralježnica ali i u tom slučaju prije određivanja vježbi dobro je pronaći točan uzork tegoba. U svakom slučaju posjetite fizijatra i počnite vježbati. Ali ne samo vratnu kralježnicu.

 

Ovo su linkovi na stranice i forum u kojima se govori o vratnoj kralježnici
Članak o kralježnici možete pročitati na stranici
Glava i vratna kralježnica
Neke od poruka na forumu vezane za vratnu kralježnicu. Pridružite se na forumu.

3 operacije kraljeznice (2x l5s1 i vratna kraljeznica) 

Vratna kraljeznica

Glavobolje,vrtoglavice,trnci u glavi i rukama (Buka)

Vratna kralježnica (Dina) 

Vratna kraljeznica pitanje…kojim putem do poboljsanja?

VRATNA KRALJEŽNICA (Maniva)

Problem s vratnom kraljesnicom?

VRTOGLAVICA 

Bolovi u kralježnici, ali i u ruci

 

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Prije slanja komentara molimo vas odgovorite na donje pitanje. Potrebno je upisati broj. (na ovaj način se onemogućava zlouprabu na stranici).

Jedan plus 1 = ? (rezultat upišite brojem)