Ja sam danas obavila i drugi tretman akupunkture. Nakon prvog tretmana prije 10 dana dva dana sam vidjela zvijezde - i lijeva noga mi je trnula, stopalo me jako boljelo, a leđa kao da me netko pritišće za ramena prema dolje i stvara veliki pritisak u donjem dijelu kralježnicu. I sa vremenom se to smirilo. I tako ja već tjedan dana nisam popila nikakvu tabletu protiv tableta, a i inače ih ne pijem sa manje bolove. Prvo sam mislila da je to zato jer nisam dva tjedna bila na poslu zbog blagdana i gripe, ali mi je danas doktor koji mi je radio akupunkturu rekao da bi to moglo biti i od akupunkture - da sam prvo dva dana imala reakciju, a onda poboljšanje.
Danas sam bila na tretmanu i sada osjećam lagano trnjenje u potkoljenici i stopalu, male bolove u leđima, isto kao i nakon prvog tretmana, a prije 2 dana toga nije bilo. Liječnik mi je rekao neka sada 10 dana pratim kako će biti s obzirom da sam počela raditi.
I naravno - upozorio me - on samo pomaže da bolovi nisu jaki i da ih eventualno ako je moguće ukloni u potpunosti, ali ne otklanja uzrok boli.