Renata može pitanje,u kakvom si stanju fizičke pripremljenosti radila EMNG ,da li te noga boljela jaće ili ne.Pitam jer sam napravio dva EMNG-a i bili su različiti.Prvi sam radio kad sam već došao ugrijan kod Neurologa i kad me nije ništa noga boljela,dok sam drugi radio kad nisam mogao stopalom maknuti i na tom drugom je bilo očitanje Srdnje teškog stupnja,dok je na prvom bilo sve u redu.Da li se to dogodilo radi bolje cirkulacije koju sam potaknuo svojom aktivnošću prije pregleda neznam ,al sam doslovce uvjeren da isti očitava pravo stanje tog momenta kad se radi,tj ako ti je pokretljivost puno manja biće gori nalaz ako je veće bit će puno bolji nalaz.Jer osobno što sam radio te preglede svi su bili prije operacije i znam jako dobro da mi je komisija za mirovinu gledala baš taj nalaz,da sad opet ne ponavljam jer sam to rekao u jednom od mojih davnih postova da je pisalo Teškog stupnja,ta riječ otvara vrata putu prema mirovini,dok srednjeg to je još lakši oblik i na to nema nikave mirovine.Žalosno je to ako ti piše teškog stupnja jer onda ti se crno piše,al još žalosnije je što znam neke ljude kojima tako piše i priznata im je mirovina na osnovu teškog oštećenja,eto o tom možemo u drugoj temi.